Notiser

Hasj og store menn

Verdensberømte hasjrøykere! Minst syv av presidentene i USA har røyket hasj med jevne mellomrom, ifølge Ekstrabladet.dk.

Ja til legalisering av narkotika!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Legaliser
Legaliser
12 years ago

Å røyke hasj eller marihuana sammen med noen venner en kveld og spise god mat kan faktisk være vel så hyggelig og normalt som å drikke noen øl i godt lag. På sin måte. Det trenger heller ikke være en del av en undergrunnskultur som kun er fokusert på dette, slik det ofte er i Norge. Jeg har vært i Nederland, og det første du merker der er at folk har et mye mer avslappet forhold til det, og de som driver med det gjør det sjeldnere. Dessuten gjør de det ikke i utide, som f.eks. før de skal på… Read more »

trackback
12 years ago

Buy xanax….

Buy xanax. Xanax no prescription. Xanax….

Fra arkivet