Ukategorisert

Sverige har ikke råd til rødgrønn politikk

Hvis Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet ikke presenterer en annerledes politikk enn det de rødgrønne partiene i Norge gjør, bør svenske velgere si nei takk til alternativet ved valget i 2010.

Norge har i fire år opplevd rødgrønn politikk i praksis. Regjeringen har prøvd å løse alle utfordringene med skattefinansiert forbruk og ulike forbud. Det er en kurs svenske borgere bør unngå, og spesielt med tanke på at vårt naboland ikke har oljeformuen som Kristin Halvorsen & co leker seg med.

Budsjettdiskusjonene i Sverige viser at mer penger til kommunene og høyere skatter forener Socialdemokraterna, Miljöpartiet og Vänsterpartiet, ifølge Nyhetskanalen.se. Det ligner mistenkelig mye på politikken til Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet.

Sverige har ikke råd til rødgrønn politikk!

Mest lest

Arrangementer