Ukategorisert

Regjeringen øker skattene

Gunnar Gundersen, skattepolitisk talsmann i Høyre, mener regjeringen snikinnfører en ny boligskatt.

På nettstedet til Høyre fyrer stortingsrepresentanten løs.

–Regjeringens innrapporteringssystem av blant annet boligareal og alder på bolig, er nærmest overvåking av borgernes private sfære. Systemet skal koste 82 millioner kroner og det tyder på at dette egentlig er lanseringen av en ny statlig boligskatt, sier Gunnar Gundersen.

Høyre har et enkelt prinsipp, som partiets tillitsvalgte ikke alltid har vært like flinke til å følge opp, nemlig at hjem ikke skal være et skatteobjekt.

Veksten i skattefinansierte utgifter er så stor, at regjeringen er nødt til å skaffe nye penger. Det gjør finansminister Kristin Halvorsen med en ny boligskatt, noe som gir redusert frihet for mange borgere.

Mest lest

Arrangementer