Ukategorisert

Solsvik ble gjenvalgt

Anne Solsvik ble gjenvalgt som leder i Unge Venstre, på landsmøtet som ungdomsorganisasjonen hadde i helgen.

Liberaleren intervjuet Solsvik i november 2007, etter at hun ble valgt til leder for første gang.

Unge Venstre har på eget nettsted publisert valgene som ble foretatt av landsmøtet.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Tilstedeværende
Tilstedeværende
12 years ago

Det er vel ikke helt riktig at hun ble valgt med akklamasjon, det var en annen kandidat, selv om han ble oppfattet som en spøk og bare fikk fem stemmer. 1. nestleder Sveinung Rotevatn vant antakeligvis fordi landsmøtet ønsket en kandidat som ikke var fra Oslo, og også fordi han og støttetaleren appellerte bedre til publikum. De viktigste signalene fra dette landsmøtet var vel at UV fokuserer på ja til EU (noe de prøver å få med moderpartiet på) samt en uttallelse om dyrevern flere debattanter mente var for ekstrem, men som allikevel ble vedtatt. Moderpartiet gir signaler om at… Read more »

Fra arkivet