Ukategorisert

En høyere mening?

Rigmor Aaserud (Ap) er den nye statsråden for fornyelses- og administrasjonsdepartementet. Samtidig skal hun lede kirkeavdelingen i Kultur- og kirkedepartementet, samt fungere som nordisk samarbeidsminister.
Digi.no kaller henne «minister for Gud og IT».

Kanskje den nye statsrådens ansvarsområder er et uttrykk for hvordan teknologi og ikke minst datalagringsdirektivet oppfattes av regjeringssjefen, Jens Stoltenberg?

Den nye statsråden har muligens blitt tatt på sengen av at Ap uten debatt har vedtatt å være for datalagringsdirektivet, og fornekte alle betenkelighetene på personvernområdet?

Hun har nemlig ingen svar på rede hånd når Digi.no spør om hennes holdning til direktivet. Hun ber om å få komme tilbake til dette, efter at hun har kommet seg inn i departementet. Det kan nok vise seg å bli enklere å komme inn i departementet enn ut av registrene, om direktivet blir vedtatt.

Også Dagbladet fokuserer på IT-ministeren.

Mest lest

Arrangementer