Ukategorisert

Liberalist vurderer Sivilforsvaret

Liberaleren har de siste dagene vært i kontakt med en fremtredende liberalist som har fått innkallelse til å tjenestegjøre i Sivilforsvaret. Vårt råd var enkelt; nekt!

Personen har både jobb og en politisk karriere å ta hensyn til. Det veide tyngst, og han fulgte ikke Liberalerens råd. Han vil møte opp til tjeneste i Sivilforsvaret, og det viser at det er vanskelig å by staten opp til en boksekamp. En boksekamp mot staten, betyr for de fleste av oss et sviende nederlag i form av fengselsstraff.

Gjennom lov om Sivilforsvaret, kan staten pålegge menn og kvinner tjenesteplikt i Sivilforsvaret. Det er en tvangstjeneste, også kalt slaveri.

Det er viktig at noen nekter tjenesten, fordi det kan fremtvinge reformer. Sivil ulydighet kan gi positive resultat, resultat som neste generasjon vil dra nytte av.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
gei
gei
12 years ago

Staten er blitt så omfattende at man ikke tror det lenger. Offentlig sektor er over alt. Å komme på kant med det offentlige kan godt bety yrkesforbud om man havner i mediene.

Sven
Sven
9 years ago

Jeg er nok ingen fremtredende liberalist, men liberalist likefullt. Jeg svarte ganske enkelt ikke på invitasjonene deres. Har ikke hørt noe fra dem på nærmere 10 år nå. Før det kom det innkalling og trusselbrev med et par års mellomrom. Jeg var klar for å bli med i retten jeg, men det virker som de rett og slett fant noen andre de kunne plage.

Fra arkivet