Ukategorisert

Clemet harselerer med Dagbladet

Kristin Clemet harselerer med Dagbladet, og slår et slag for mer åpenhet i skolen.

Høyrepolitikere, eller ekspolitikere fra Høyre, kan være festlige når de vil. Kristin Clemet beviser det i en bloggpost om skattelister kontra åpenhet i skolen. Hun bruker redaksjonelle ledere i Dagbladet som eksempel på personer som mangler prinsipp. Hun feier gulvet med Anne Aasheim og Marie Simonsen, og det er ganske så fornøyelig.

Aasheim og Simonsen forsvarer åpne skattelister, men er imot et sterkt innsyn i resultatene til skolene. Merkelig, ettersom skattelistene inneholder feilaktige opplysninger om hver enkelt borger. Skolelister innholder kun opplysninger om skoler. Det er en betydelig forskjell mellom opplysninger om et individ kontra en skole, som består av mange individer.

Kristin Clemet er i dag leder i Civita. Hun har vært statsråd og er dama bak Friskoleloven, en lov den rødgrønne regjeringen har parkert.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer