Notiser

Legalisering av cannabis er uunngåelig,

er overskriften på debattsiden i Dagsavisen.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Morten
Morten
12 years ago

Ja. Forbudet er degraderende og skader mange mennesker. For eksempel er det mange på kontinentet som har fått alvorlig lungebetennelse fordi de har røyket marihuana påført silikapudder for å øke vekten. De som faktisk får problemer av cannabis får langt verre problemer som følge av forbudet, fordi de må lyve overfor hjelpeapparatet og sine nærmeste og skjule seg. Og siden cannabis for de aller fleste voksne er mindre skadelig enn alkohol og gir en mer fredelig også sosial (ja faktisk, det er ganske hyggelig) rus, så er det bare for dumt at det ikke er lovlig. At vi skal lide… Read more »

Gullstandard
12 years ago

Ja, et medisinsk problem bør ikke være et juridisk problem.

Fra arkivet