Ukategorisert

Medieomtale av stiftelsesmøtet i Stopp DLD!

Igår eftermiddag ble pressemeldingen om forslaget til sammensetning av styret i kampanjeorganisasjonen Stopp Datalagringsdirektivet! sendt mediene. Idag har flere medier oppslag om stiftelsesmøtet kl. 1800 ikveld.

Innstillingen til sammensetning av styret kommer Liberaleren tilbake til.

Stavanger Aftenblad fokuserer på at politikere fra flere partier er foreslått til styret. Nationen fokuserer på at Høyres stortingsgruppe kan inneholde de nøvendige 10 skeptikerne som trengs til å stanse datalagringsdirektivet fra å bli norsk lov. Og navngir fire av dem. Bergens Tidende tar på lederplass til orde for veto mot direktivet. Også Dagbladet ved Jan Omdahl i spalten «på nettet» fokuserer idag på Høyres vippeposisjon i Stortinget, i striden om datalagringsdirektivet. I kommentaren «Symptom på en sykdom spør Omdahl «Kan Høyre stanse innføringen av datalagringsdirektivet og vise velgerne at det er mer enn et kremmerparti?»

I Politisk Kvartér på NRK P1 idag ble initiativtager og foreslått leder Lars-Henrich Michelsen ble intervjuet, sammen med bl.a Unge Høyres leder Henrik Asheim.

En av kveldens innledere, SVs nestleder og parlamentariske leder Bård Vegar Solhjell har blogget om kveldens møte.

På motsatte fløy er Aps utenriskpolitiske talsperson Svein Roald Hansen ute med et innlegg i Moss Avis.

Nettsiden til Stopp Datalagringsdirektivet har fått ny design, og i tillegg til innstillingen på styre (se over) har hele det kortfattede forslaget til vedtekter blitt lagt ut.

Igår hadde Klassekampen et tosiders oppslag om at ja- og nei-siden i EU-kampen forener krefter i den nye organisasjonen.

Mest lest

Arrangementer