Notiser

Mange jubler

Medisinsk marihuana er tillatt i Sverige, ifølge Nyheter24.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Hm, dreier det seg ikke bare om Dronabinol, Sativex og Marinol? Noen av disse er ikke like virkningsfulle som marihuana i sin naturlige form, fordi de kun inneholder THC, noe som gir en helt annen effekt enn THC sammen med alle de andre cannabinoidene.

Medisinske brukere pleier å foretrekke å vaporisere (fordampe i eget utstyr) kraftig marihuana av sorten “indica” som har en muskelavslappende effekt.

Anonym
Anonym
11 years ago

Får håpe MS-syke Susanne Eriksen kan reise erstatningssak mot den svenske staten for det de gjorde mot henne da hun prøvde å selvmedisinere med egenprodusert marihuana for noen år siden da.

Leirbag
Leirbag
11 years ago

“Hm, dreier det seg ikke bare om Dronabinol, Sativex og Marinol? Noen av disse er ikke like virkningsfulle som marihuana i sin naturlige form, fordi de kun inneholder THC, noe som gir en helt annen effekt enn THC sammen med alle de andre cannabinoidene.” Dette høres isåfall veldig merkelig ut da det ikke er THC som står i fremste rekke medisinsk sett. Om man gir en person ren THC vil den personen mest sannsynligvis oppleve ubehag og paranoia. Det er veldig viktig å understreke at THC alene har minimale effekter mot de plager hvor cannabis er mest benyttet som medisin… Read more »

Anonym
Anonym
11 years ago

Marinol inneholder i hvert fall kun THC, og det er derfor det er så upopulært. Enig i at vi burde studere alle stoffene i planten nøyere.

Fra Liberalerens arkiv