Ukategorisert

Verdiløs offentliggjøring

I dag ble resultater for elevene offentliggjort på Skoleporten. Tallene som er offentliggjort er nesten verdiløse.

Det politiske flertallet har skjermet skolene, også de dårlige skolene som fortjener økt søkelys. Det samme flertallet ønsker offentlige skattelister med feilaktige opplysninger om hver enkelt borger, men ønsker ikke skolelister med opplysninger om hver enkelt skole. Det er en betydelig forskjell mellom opplysninger om et individ kontra en skole. En skole består tross alt av mange individer.

Forstå det den som kan.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
12 years ago

Ja til mer variasjon i skolen og mindre statlig styring av innholdet i det som læres bort!

Ja til meningsfrihet rundt narkotika i skolen og fravær av sosial kontroll over narkotikaliberale foreldre gjennom barna i skolen!

Ja til mindre sosialistisk hjernevask i skolen!

Nei til tvungen deltagelse i Operasjon Dagsverk!

Magnus Mæland
Magnus Mæland
12 years ago

Jeg skal få de offentliggjort i Tromsø. Lovverket som blir henvist til er forvaltningsloven og to andre (jeg er ikke jurist, takk gud). Har sendt en forespørsel til kommuneadvokaten, komiteleder og kommunalsjef om å få tilgang til resultatene ned til skolenivå. Og hvis jeg får tak i resultatene så får flere tak i dem siden de må offentliggjøres fordi de ikke er i konflikt med personvern. Politisk hjerneskruing for jul er alltid gøy.

Fra arkivet