Notiser

Har du noe å skjule?

Og er derfor mot datalagringsdirektivet? Man kan ha noe å skjule uten å være kriminell, påpeker bloggen ratatosk.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Borger
Borger
12 years ago

Mange som er kriminelle skal ikke forfølges unødig heller. Mange ting man velger å gjøre som ikke sjenerer andre eller ikke er spesielt alvorlig bør ikke være noe politiet skal kunne overvåke deg for. Husk at telefonavlytning i sin tid ble tillatt kun i drapssaker, etterhvert ble dette utvidet til narkotika, og så for alt som har strafferamme på mer enn 10 år, og nå er det lov å dømme folk for mindre lovbrudd innrømmet fra «restmateriale» fra avlytning i mer alvorlige saker. Dette går feil vei. Det er de små lovendringene som bringer oss vekk fra et demokrati der… Read more »

Fra arkivet