Notiser

Prinsippdebatt

I kommenaterene til artikkelen Legalisering? hos Minerva deltar Liberalerens Bent Johan Mosfjell i en debatt med viktige liberale argumenter og tradisjonelle konservative motargumenter.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
12 years ago

Det er bra å ta denne debatten, og få frem de liberale argumentene, men det går an å være for legalisering uten å samtidig kreve at Norge går bort i fra den sosialdemokratiske og restriktive modellen. En legalisering med Vinmonopolordning for cannabis og der leger kan skrive ut tyngre stoffer vil uansett bli billigere og være mer menneskelig – selv om disse fortsatt får gratis helsehjelp – enn den repressive politikken vi fører i dag. Rett og slett fordi helseskadene av den politikken vi i dag fører, samt det at mange blir utestengt fra arbeidslivet, er så kostbar at det… Read more »

Fra arkivet