Notiser

Privatliv for åpen scene

er tittelen på et innlegg advokat Ketil Magnus Berg har i Aftenposten. “Etter å ha hørt på flere tusen timer med telefon- og romavlytting, er jeg dypt skeptisk til datalagringsdirektivet.” skriver Berg. Les resten her.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
11 years ago

Kjenner selv en som har blitt etterforsket av politiet fordi han hadde sendt en sms til en kompis som solgte hasj og spurt om han skulle være med på guttetur til Amsterdam. Han fikk plutselig et brev i posten om at han hadde blitt etterforsket, men at det ikke var funnet noe straffbart forhold. Det var ikke oppgitt noen grunn, så han måtte kontakte advokat for å få det utlevert. Jeg trodde i utgangspunktet at avlytting bare skulle være lov i drapssaker, men på 80-tallet, da narkotikahysteriet var på sitt verste, ble tydeligvis narkotika likestillt med drap, og dermed ble… Read more »

Fra Liberalerens arkiv