Notiser

@Stortinget/representanter,

På nettsamfunnet Twitter.com. Ikke mye liberalisme så langt, men det var det vel heller ingen av Liberalerens lesere som ventet.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Morten Inge Bjella
Morten Inge Bjella
12 years ago

Til Hallgeir Langeland, SV. Viser til s4 i dagens VG, der det står at du er i tvil om biodieselavgift. Dette kan det ikke være mye å tvile på, valget MÅ bli;Nei! Her skal vår «kjære Jens» gjøre Norge til et foregangsland ang. miljø, men resultatet av bla.a.avgifter på f eks. biodiesel. Galskap spør du meg. Liknende med «avgiftsfri» diesel til landbruk o.l. Det er jo et produkt både med vanlige avgifter til Staten og mva på toppen. Navnet på dette produktet skulle vært «avgiftsredusert» diesel. Hadde et privat foretak kommet med en slik «feilinformasjon» om et produkt, hadde nok… Read more »

Fra arkivet