Ukategorisert

Mange Høyre-politikere forandrer seg

De unge er de beste, i alle fall i Høyre.

Jan Tore Sanner var god som leder i Unge Høyre. Han har endret seg, etter mange år på Stortinget. Jan Arild Snoen har, for Minerva, skrevet om en gammel kronikk som Sanner skrev i november 1993. Det er stor forskjell på unge-Sanner og gamle-Sanner.

Dagens Unge Høyre-leder, Henrik Asheim, mener omtrent det samme i økonomisk politikk som Sanner mente i 1993, noe som kommer klart i intervjuet som Minerva publiserte i dag. Vil han også bli en Høyre-politiker som bruker skattefinansierte penger som en full sjømann? Svaret får vi sannsynligvis om et tiår.

Høyre bør, eller må, om partiet skal være et alternativ til Arbeiderpartiet, bruke mye mindre skattefinansierte penger enn det Ap gjør. En forskjell på noen milliarder kroner er kun nyanser. Noen milliarder kroner i redusert forbruk betyr lite for den gigantiske staten, en stat som borgerne dessverre må finansiere.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer