Notiser

Frihet og cannabis

Filosof Vemund Warud argumenterer for legalisering av cannabis i et leserinnlegg i Dagsavisen.

Det er nesten som en god rus at flere og flere deler Liberalerens synspunkt i narkotikapolitikken.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
12 years ago

Jeg liker karakteristikken din «god rus» Bjørn Magne 🙂 Nå vet jeg at du ikke røyker hasj, så jeg synes det er modig å bruke en frihetlig og ukorrekt uttrykksmåte som nesten skulle antyde at du gjør det. Du kan jo prøve det hvis det blir lovlig i vår levetid, og se om det er noe for deg eller ikke. Det er i hvert fall annerledes enn alkohol, med annerledes fordeler og ulemper. Det kan være noe som passer bedre når man blir eldre pensjonist og kroppen ikke tåler så mye alkohol for eksempel. Denne debatten er flott, ja. Hvis… Read more »

Fra arkivet