Ukategorisert

FrP med høring om datalagringsdirektivet

Fremskrittspartiet inviterte i dag til høring om datalagringsdirektivet. Ingen av de andre partiene på Stortinget kom på høringen, men det gjorde Datatilsynet, Telenor, IKT Norge og kampanjeorganisasjonen Stopp Datalagringsdirektivet.

Bård Hoksrud, FrPs fraksjonsleder i Transport- og kommunikasjonskomiteen, synes det er synd at de andre partiene ikke kunne komme på høringen.

–Det er litt dumt, for dette er en kjempeviktig sak. Det virker som om de andre partiene skyver problemene foran seg, sier Bård Hoksrud til FrP.no.

Georg Apenes, direktør i Datatilsynet, var sterk og klar på høringen.

–Vi flørter med det å være en totalitær stat. Vi smaker på det. Dette er en farlig vei. Folk er ikke klar over at de mister stadig mer av sin identitet, og med et slikt direktiv vil de miste enda mer av identiteten, sa han, ifølge nettstedet til Fremskrittspartiet.

Liberaleren vil rose stortingsrepresentant Bård Hoksrud som holder saken varm. Stort fokus på personvern setter Høyres stortingsgruppe under sterkt press, som igjen kan resultere i et positivt vedtak for alle som er motstandere av datalagringsdirektivet.

Mest lest

Arrangementer