Ukategorisert

Økende oppslutning for narkoliberalisering

Facebook-gruppen Vi som vil ha lovlige utsalgssteder for hasj i Norge har nesten 2 500 medlemmer.

Ifølge initiativtakerne til gruppa er den politikken som Norge praktiserer i dag en belastning for ungdommer, for foreldre, for skattebetalerne, for politiet og selvfølgelig også for de voksne mennesker som bruker og bør ha lov til å bruke hasj på en ansvarlig måte.

Gruppa jobber ikke for fri omsetning av hasj, men ønsker et system med konsesjoner til personer/bedrifter som har overbevisende forsikringer om god forretningsdrift og har vanlig god vandel. Det er et lignende system som politikerne har innført på retten til å skjenke eller selge alkohol. Liberaleren er ikke tilhenger av et konsesjonssystem, men alt er bedre enn dagens forbudslinje.

Mest lest

Arrangementer