Ukategorisert

Denne rasen bør snart dø ut

Hanne Nielsen, leder av Brønnøy menighetsråd, ønsker å gjøre kirkebesøk obligatorisk for skolebarn.

Nielsen ønsker to gudstjenester årlig for elevene, en før jul og en på 17. mai. Hun bryr seg lite om de som ikke tror på en gud eller de som foretrekker andre religioner.

Nielsen synes det er bekymringsfylt at barn ikke får nærmere kjennskap til sin egen kirke. Ved å innføre obligatorisk oppmøte håper hun at flere kan interessere seg for kirken, ifølge NRK.no.

Det betyr at hun ønsker å gi en religion bedre vilkår enn andre religioner, og det strider mot den politiske utviklingen vi har sett i Norge de siste årene.

Det skal ikke være forkynnelse i skoletiden, og en vanlig gudstjeneste er uten tvil forkynnelse. Hanne Nielsen er ei dame fra den gamle klassen og den rasen bør snart dø ut.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Einar
Einar
12 years ago

Jeg ble tatt ut av timen og slått i ansiktet hardt med flat hånd gjentatte ganger av en kristen misjonær som var min klasseforstander på barneskolen. Og dette er ikke så lenge siden, det var på slutten av 80-tallet på Uranienborg skole i Oslo. Hun tvang oss også til å be bordbønn før maten selv om ikke alle var kristne, og snakket om gud hele tiden… Hun fikk sparken etter mor hadde holdt meg hjemme fra skolen en måned og klaget til ledelsen på skolen, men hun har sannsynligvis jobbet ved andre skoler senere, det ble dessverre aldri politianmeldt. Få… Read more »

Fra arkivet