Ukategorisert

Tordenbloggen 2009

Liberaleren varierer mellom å bli omtalt som blogg og nettavis (og vi varierer selv mellom hvordan vi plasserer oss i disse kategoriene som flyter litt i hverandre). Nå setter Sonitus igang med kåring av Tordenbloggen 2009.

Siden Liberaleren har bloggtendenser, og samtidig er en alternativ stemme vis a vis medstrømsmedia, er vi opptatt av blogging, nye skribenter og alternative menere. Tordenbloggen er en utmerket måte å bli kjent med nye blogger(e) på. Nettet har mye spennende og variert å by på. Unike stemmer.

Hjorten skrev om første runde her.

Ronny Kjelsberg fra venstresida.net nominerte sine her.

Her er det bare å følge med!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
kopi luwak
9 years ago

You’re so awesome! I don’t think I’ve truly read through something like this before. So wonderful to find somebody with some original thoughts on this issue. Really.. many thanks for starting this up. This site is one thing that’s needed on the web, someone with a bit of originality!

Fra arkivet