Ukategorisert

Dokumentaren: Åra som går

Dokumentaren: ”Åra som går” er nå tilgjengelig på YouTube.com.

Filmen handler om narkotikapolitikk og i filmen treffer du blant andre: Knut Jansen fra =Oslo, Arild Knutsen fra Foreningen for human narkotikapolitikk, Nils Christie som er professor i sosiologi og i kriminologi, justisminister Knut Storberget og flere andre.

Filmen anbefales!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Liberal og moderne
Liberal og moderne
12 years ago

Det er på tide å få katten ut av sekken: avholdsbevegelsen og fanatiske religiøse har eneveldig fått bestemme norsk narkotikapolitikk altfor lenge. Disse må skiftes ut med forskere og mennesker som faktisk ønsker å hjelpe uten å fordømme. Denne filmen viser dette uten å gjøre det på en arrogant måte. Man blir bare trist og oppgitt.

Fra arkivet