Ukategorisert

Vervekampanje på internett – nei til skattelister

Initiativtakerne til gruppen Nei til skattelisterFacebook.com, har satt i gang en vervekampanje for å få flere medlemmer i gruppa.

Tirsdag ettermiddag var det 3 621 medlemmer i gruppa.

–Dersom det skal ha effekt ved neste års skatteoppgjør, må vi bli mye mer aktive. Jeg kjører i hvertfall en invitasjonsrunde mot mine venner her i nettsamfunnet. Det er viktig at vi får spredt informasjon mot publisering og offentliggjøring av folks privatøkonomi, skriver Thomas P. Mjøsund i en melding som er sendt ut.

Skattelistene som ble offentliggjort i høst, har kriminelle brukt til å planlegge brudd mot ulike eiendomsrettigheter, og mange avisredaksjoner har snoket rundt i privatøkonomien til mer eller mindre kjente borgere.

Skatt og personlig økonomi, bør være en personlig sak. Skattelistene er misvisende, oppmuntrer til kikkermentalitet, gir økt kriminalitet og mer misunnelse.

Bli medlem av gruppa Nei til skattelister!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Leirbag
Leirbag
12 years ago

Hvorfor setter de alltid igang slike kampanjer på facebook? Det er mitt store spørsmål! Det er forsåvidt helt ok at slike grupperinger har sitt utspring på slike nettsamfunn, men glem nå ikke at ikke alle er på facebook. Det er faktisk mange som IKKE er på facebook, men som sikkert gjerne støtter, og kanskje kunne tenkt seg å vært med å drive slike grupper og aksjoner. Hva skal de ta seg til? Om grupperinger har sitt utspring på facebook, sett opp en kjapp webside som samlingsplass hvor også ikke-facebookere kan være med i kampen. «–Dersom det skal ha effekt ved… Read more »

Fra arkivet