Ukategorisert

Vervekampanje på internett – nei til skattelister

Initiativtakerne til gruppen Nei til skattelisterFacebook.com, har satt i gang en vervekampanje for å få flere medlemmer i gruppa.

Tirsdag ettermiddag var det 3 621 medlemmer i gruppa.

–Dersom det skal ha effekt ved neste års skatteoppgjør, må vi bli mye mer aktive. Jeg kjører i hvertfall en invitasjonsrunde mot mine venner her i nettsamfunnet. Det er viktig at vi får spredt informasjon mot publisering og offentliggjøring av folks privatøkonomi, skriver Thomas P. Mjøsund i en melding som er sendt ut.

Skattelistene som ble offentliggjort i høst, har kriminelle brukt til å planlegge brudd mot ulike eiendomsrettigheter, og mange avisredaksjoner har snoket rundt i privatøkonomien til mer eller mindre kjente borgere.

Skatt og personlig økonomi, bør være en personlig sak. Skattelistene er misvisende, oppmuntrer til kikkermentalitet, gir økt kriminalitet og mer misunnelse.

Bli medlem av gruppa Nei til skattelister!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer