Ukategorisert

Bloggfinale

Svein Tore Marthinsen er i gang med finalerundene i kåringen av Norges beste politiske blogg 2010.

Det vil frem til mars være tre omganger. I januar vil de ti bloggene som får færrest stemmer ramle ut av konkurransen. Sju vil ryke ut i februar, og de tre bloggene som overlever de to første finalerundene vil kjempe om seieren i mars måned.

Det er flere veldig gode blogger som er med i finalen. Som skribent i Liberaleren, vil jeg først og fremst fremheve redaktør Per Aage Pleym Christensen. Han får tøff konkurranse, blant annet fra Kristin Clemet, Knut Johannessen, Heidi Nordby Lunde, Paul Chaffey, Onar Åm, Are Slettan og Jan Arild Snoen.

Bli med på å bestemme Norges beste politiske blogg! Delta i avstemningen hos Svein Tore Marthinsen!

Les intervjuet med Svein Tore Marthinsen, et intervju som Liberaleren publiserte i juli 2009.

Tags:

Mest lest

Arrangementer