Notiser

Religionskritikk må grunnlovsfestes

I et nytt grunnlovsforslag går Venstres stortingsgruppe inn for å styrke religionskritikkens posisjon.

Les mer på Venstre.no.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Weedar
Weedar
12 years ago

Synes forslaget er både feigt og unødvendig. Det er feigt fordi det egentlig ikke handler om RELIGIONSkritikk, men ISLAMkritikk! Det er ingen som er redde for å kritisere, latterliggjøre eller uttrykke sin forakt overfor f. eks. kristendom. Det er så vanlig i den vestlige verden at ingen skjenker det en tanke. Ingen sprenger Liberaleren i lufta fordi om den tillater kommentarer hvor det oppfordres til å drive «kristenjævlene» ut av skolen (hadde ordet kristen vært byttet ut med «jøde» eller «homo» hadde det _med rette_ blitt ramaskrik!) Venstre våger altså ikke kalle en spade for en spade men dekker seg… Read more »

Fra arkivet