Ukategorisert

Troen på tvang er altfor stor

Til og med fremskrittspartipolitikere vil lage omfattende ordninger med økt bruk av tvang. Troen på tvang har blitt altfor stor!

Ole Berget, fylkespolitiker for Fremskrittspartiet, ønsker å bruke tvangstiltak ovenfor ungdommer som ruser seg på hasj.

— Tving de som blir tatt for hasjbruk inn i et informasjonsprogram. Det kan blant annet inneholde besøk hos tunge kriminelle i fengsel. Der vil de fort skjønne hvordan det kan gå hvis en ikke stopper i tide, sier Ole Berget til Trønder-Avisa.

Kollisjon
Fremskrittspartiet vil legge ned fylkeskommunen som forvaltningsnivå, men det bryr ikke Ole Berget seg om. Han mener fylkeskommunen må ta en ledende rolle i arbeidet.

I norsk narkotikapolitikk er det brukt pisk i altfor mange år, uten at det har vært spesielt vellykket. I en undersøkelse blant 759 elever i Verdal, sier 34 elever i 10. klasse at de har brukt narkotika.

Trønder-Avisa har omtalt undersøkelsen.

Den kriminelle lavalderen i Norge er 15 år. Det betyr at elevene i 10.klasse tar en risiko ved å benytte rus. . Til tross for dette er det mange som har brukt narkotika.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer