Ukategorisert

Alkohol er alkohol i FrP

Heldigvis forsvarer fremskrittspartipolitikere fortsatt en annerledes alkoholpolitikk med lavere avgifter.

Mange var skeptiske etter at FrP presenterte sitt alternative budsjett for 2010. For første gang i historien presenterte partiet et budsjett uten kutt i alkoholavgiftene. Partiet fikk til og med skryt fra avholdsbevegelsen, ifølge Vårt Land.

Kompliment fra avholdsbevegelsen er en krigserklæring for liberalister.

Liberalisten Tvedt
Nå, i underkant av to måneder etter at avgiftsnivået for 2010 ble vedtatt, plasserer Petter Kvinge Tvedt, sentralstyremedlem i FpU, skapet der det bør stå. Han går inn for store kutt i alkoholavgiftene, og argumenter på en god måte.

–Økningen i smuglingen de siste årene viser at regjeringens og stortingsflertallets alkoholpolitikk har slått fullstendig feil. Den begrensede tilgjengeligheten og det høye prisnivået på alkohol gjør ikke annet enn å øke lønnsomheten til tvilsomme smuglere, sier Petter Kvinge Tvedt til Fpu.no.

FpU og Petter Kvinge Tvedt må veilede moderpartiet inn på riktig kurs. FrP må aldri få skryt fra avholdsbevegelsen!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer