Ukategorisert

Likestillingspanelet

I dag har barne-, likestillings- og inkluderingsminister Audun Lysbakken (SV), etablert et likestillingspanel. Forhåpentligvis blir panelet et nytt supperåd som ikke får gjort større skade i et samfunn som allerede er overregulert.

Likestillingspanelet består av 31 kvinner, og panelet blir ledet av Loveleen Brenna. SV-politikeren Kirsti Bergstø er nestleder.

Moderne borgere foreslår nedleggelse av Likestillingsombudet, slik Nils August Andresen har gjort hos Minerva. Regjeringen svarer med å etablere et gigantisk supperåd som skal jobbe med saker som sosialdemokratiske politikere har jobbet med i mange år. Smør på flesk! Måtte arbeidet til likestillingspanelet kunne skrives på et sigarettpapir med stor tusj når panelet sluttfører sitt virke.

0 0 vurderinger
Vurdering
4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Terje
Terje
11 years ago

Et likestillingspanel burde for all del ha 15 menn og 15 kvinner.

Atle
Atle
11 years ago

Nils August har rett!

Arnt
Arnt
11 years ago

Det er etablert et kvinnepanel og ikke et likestillingspanel. En liten men likevel viktig faktafeil fra Solvik denne ganegn.

Fra Liberalerens arkiv