Notiser

Bra – og galt av Dokk Holm

I Dagbladet Magasinet idag argumenterer statsviter Erling Dokk Holm mot Aps nestleder Helga Pedersen og hennes holdning til datalagringsdirektivet. Men når Holm skriver at «hun og Arbeiderpartiet – og de andre som er for direktivet som Høyre og FrP» gjør han de to sistnevnte urett. FrP er mot direktivet, og vil bruke veto for å stanse det. Høyre har ikke tatt stilling, og rommer mange motstandere av direktivet. Holms artikkel har tittelen «Privatlivets ufred», og anbefales, tross nevnte faktafeil.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
11 years ago

[…] “kraften i argumentene når vi virkelig trenger dem?” Liberaleren har tidligere omtalt Erling Dokk Holms kommentar i Dagbladet Magasinet sist lørdag, og Jan Omdahls omtale av ny teknologi under utvikling i EU […]

Konrad
11 years ago

Hele kronikken på min blogg for interesserte.

Fra arkivet