Notiser

Muslimer er flotte mennesker!

Det er ingen motsetninger mellom velferdsstaten og en friere innvandring, og de 1,5 prosentene av Norges befolkning som er muslimer utgjør ikke en fare for våre verdier, vår kultur og vårt demokrati. Det skriver Kristin Clemet på nettstedet til Minerva.

Med debatten som pågår i Norge, er det på tide å lenke til artikkelen Muslimer er flotte mennesker! Artikkelen ble skrevet i 2006, men på grunn av ulike hendelser og utspill er den fortsatt like aktuell.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
12 years ago

Muslimer er mennesker? Nei, nå må du ikke gjøre knefall for islam! 🙂

Bjørn A Jenssen
12 years ago

Visst er muslimer flotte mennesker. En problemstilling er imidlertid hvilke krav islam stiller til muslimene og deres ledere i forhold til vår kultur når andelen i Norge blir 25 prosent. Kan vi trekke lærdommer fra andre europeiske stater?

Fra arkivet