Notiser

Slakt av feilslått politikk

Moralisme og nedarvede holdninger som vi ikke vil utfordre oss selv på, er sjelden et godt utgangspunkt for å arbeide med uløste samfunnsproblemer. Og det er et spesielt dårlig utgangspunkt for politikere som vi har valgt til, og som vi også betaler for, å forestå mye av arbeidet med samfunnsutviklingen.

Signert Thor Woje, sjefsredaktør i Romerikes Blad

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
12 years ago

Det er flott å se pressen løfte dette, og flaut at politikerne fortsatt tier helt stille. Men denne gangen vender de nok ikke det døve øret til, de bare tør ikke snakke. I løpet av de neste tre årene vil over tusen mennesker dø, å ikke snakke gjør dem medskyldige i dette. Det er på tide å løfte bladet fra munnen.

Storberget og Strøm-Erichsen burde byttes ut. Hvorfor skal en avholdsmann og en gammel kjerring bestemme norsk narkotikapolitikk?

Leirbag
Leirbag
12 years ago

Det vil komme en dag, forhåpentligvis, hvor vi kan se tilbake på det tyvende århundre og gråte. Jeg gråter allerede. Vi har blitt misledet, løyet til og overøset med propaganda ifra myndigheter, politikere og big business. Og ikke bare omkring narkotikapolitikken, men på alle områder. USA, England og Israel er verdens verste terror- og aggresjons-stater. Likevel nevnes ikke slikt med et ord i norsk skole i dag. Faktisk, deres onde handlinger skyves under teppet og det fokuseres på å fremstille (særlig USA) som «de gode». Noe som gjøres over hele vesten, og i stor grad verden. Narkotikapolitikken er et glimrende… Read more »

Fra arkivet