Ukategorisert

Et fritt marked på medisin

TV2 markerer at det er mulig å kjøpe medisin på internett.

Faktumet er at politikerne har gjort veldig små endringer på Apotekloven som trådte i kraft 1. mars 2001.

I mai 2009 fremmet regjeringen forslag om endringer i apotekloven. Prinsippene fra den gamle loven lå fast. Det var kun forslag om noen forenklinger av et byråkratisk system, og det er forenklingene TV2 hyller i et oppslag på nettstedet.

Apotekloven gir apotekene betydelig konkurransefortrinn, og apotekene får muligheten til å presse medisinprodusentene. Det er et fornuftig skritt å tillate salg via internett, men for å få et fritt marked må politikerne ta skrittet fullt ut. Vi må ha politikere som tillater at alt blir solgt fritt. En slik utvikling er vi dessverre milevis unna.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer