Notiser

Media sprer frykt

Mange journalister fremstiller islam og muslimer negativt, ifølge rapporten Innvandrere i norske medier.

Det er Integrerings- og mangfoldsdirektoratet som står bak rapporten.

Muslimer blir tvungne, gjennom skatter, til å betale for norske medier. TV-skatten er lovpålagt og politikerne har pressestøtte for norske aviser.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gullstandard
11 years ago

Muslimer som uttaler seg på vegne av muslimer, sprer frykt. Det er ikke journalister som har tatt til orde for å drepe Rushdie, Westergaard eller homofile en gros.

Pleym
11 years ago

Du har sikkert også vært ute for at journalister vinkler saker på en helt annen måte enn du hadde tenkt deg da du gav et intervju? Jeg kjenner mange muslimer som stiller opp på sine barns fritidsaktiviteter, på foreldremøter, på dugnader i borettslaget. Jeg møter muslimer som kjører bussen og t-banen, som ekspederer meg i butikken etc etc. Det er sjelden noe fokus på dem, annet enn når de blir tatt til inntekt for ekstremister – fordi de ikke løper til mediene og tar avstand hver gang en tulling uttaler seg. Fri og bevare meg for å måtte ta avstand… Read more »

Lasse K. L.
11 years ago

“Fri og bevare meg for å måtte ta avstand fra Jan Aage Torp, Finn Jarle Sæle, Erling Folkvord, Aslak Sira Myhre eller Dagfinn Høybråten.”

– Har du tidligerer erklært deg ideologisk enig med noen av disse?
Om ikke så trenger du selvsagt ikke ta avstand fra det.

Pleym
11 years ago

Jeg har ikke det. Men jeg tror heller ikke muslimer flest noensinne har uttrykt ideologisk fellesskap med Osama bin Laden eller andre islamister.

Lasse K. L.
11 years ago

Nei, selvsagt ikke – men man bør fremdeles være forsiktig med å likestille etnisitet med religiøs oppfatning. I din sammenligning virker det implisitt som om det skulle være “like irrasjonelt” å forvente at du mener det samme som Aslak Sira Myhre kun i egenskap av at dere begge er nordmenn (eller etnisk hvite, jeg vet ikke hva du var ute etter) – mens det iforhold til Islam er snakk om en eksplisitt avgjørelse om å tilhøre et religiøst fellesskap. Å forespørre medlemmer av sistnevnte gruppe om de støtter oppom mange av de påbud deres religion legger opp til kan man… Read more »

Pleym
11 years ago

Nå valgte jeg også å bruke religiøse ledere i min oppramsning.

I land der religionen er dominerende og det er straffbart å konvertere kan man jo diskutere graden av frivillighet i tilslutningen til et religiøst samfunn.

Fra Liberalerens arkiv

 • Hvorfor ble de AKP-ml-ere?Hvorfor ble de AKP-ml-ere?
  Hvorfor ble så mange av 70-tallets skarpeste unge hjerner del av denne bevegelsen?
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • CO2-skatt: en nødvendig inngripen?CO2-skatt: en nødvendig inngripen?
  Temperaturen stiger, og CO2-utslipp bidrar til utviklingen. Er CO2-skatt en nødvendighet for raskere overgang til fornybar energi?
 • Selve boken om Berlinmurens fallSelve boken om Berlinmurens fall
  Hvis du vil lese noe intenst spennende og faglig solid om Berlinmuren siste dager, trenger du ikke lete videre.
 • Flertallet har ikke rett til å bestemmeFlertallet har ikke rett til å bestemme
  Stålsett-saken illustrerer det iboende problemet med demokratiet. Et flertall kan gjøre gale valg som ikke bør respekteres
 • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
  Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?