Ukategorisert

Redaktøren i finalen

Liberalerens redaktør Per Aage Pleym Christensen er en av tre bloggere som står igjen i Svein Tore Marthinsens uhøytidelige kåring av Norges beste politiske blogg.

Liberalerens lesere har kunnet følge de mange omgangene i kåringen, som startet i juni ifjor. Hver måned har Marthinsen nominert fem nye bloggere, mens de fem med færrest stemmer ikke fikk bli med videre. Pleym Christensen har overlevd alle avstemningene. I februar var det semifinale. 10 bloggere skulle bli til 3.

Finalen avvikles nå. Pleym Christensens motstandere er den kjente liberalist og debattant Onar Åm, og Emil Andre Erstad. Ikveld har Erstad gått opp i ledelsen, med 40 av 82 avgitte stemmer.

Du kan lese Marthinsens beskrivelse av finalen her. Det skal komme intervju med alle tre finalistene, og Åm var først ute. Du kan lese intervjuet her. Åm slår fast at liberalisme er den objektivt overlegen som idelogi – fordi den er mest tolerant.

To av Norgest mest kjente liberalistiske bloggere konkurrerer. Kanskje det betyr at stemmene splittes, så Erstad vinner? Selv om han leder er det enda 27 dager igjen å stemme. Ingenting er avgjort.

Mest lest

Arrangementer