Ukategorisert

Høie vil bøye seg for DLD-ja

hvis flertallet i Høyres stortingsgruppe sier ja til å innføre EUs datalagringsdirektiv. Høye er idag innstilt som ny nestleder i Høyre, når Erling Lae går av som nestleder på landsmøtet til våren.

Bent Høie har ifølge Stavanger Aftenblad uttrykt skepsis til datalagringsdirektivet, men vil bøye seg hvis flertallet i partiets stortingsgruppe sier ja til direktivet.

Høie uttalte til Stavanger Aftenblad at Høyre må bruke sin vippeposisjon i Stortinget i denne saken til å presse regjeringen: «– Da kan vi bruke vår innflytelse, som Arbeiderpatiets trolig eneste støtteparti i Stortinget, til å begrense skadevirkningene i forhold til folk flests personvern.» sa Høie til avisen i oktober ifjor.

Eirik Faret Sakariassen i Stavanger SV har på sin blogg stilt spørsmål til hva Rogalands stortingsrepresentanter mener om direktivet. Høie valgte å henvise til at prosessen i Høyres stortingsgruppe ikke er sluttført. Andre av hans kolleger har ikke nølt med å flagge sine personlige holdninger til direktivet.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
JILL  WHITE   FANEBUST
JILL WHITE FANEBUST
12 years ago

Arne Hjeltnes har mye han kan tilføre Høyre.
Partiet har ikke min stemme.

AVE

Fra arkivet