Ukategorisert

– FrP er blitt bare verre

Dette sier Liberalerens redaktør Per Aage Pleym Christensen i et intervju med Svein Tore Marthinsen. Pleym er den siste av de tre finalistene som er intervjuet i kåringen av årets beste politiske blogger.
Liberalerens redaktør svarer på om Liberaleren er en blogg eller ikke, han forteller hvorfor han valgte Venstre fremfor Høyre etter bruddet med FrP i 1994. Han er åpen om sitt brennende samfunnsengasjement, og innrømmer at han fikk mye å bryne seg på da han ble aktiv i Venstre. Liberalerens redaktør avslører også sine favorittbloggere.

Du leser intervjuet med Liberalerens redaktør her. Intervjuet med Onar Åm leser du her. Intervjuet med Emil Andre Erstad finner du her.

Stillingen er slik: Pleym ligger ca 30 stemmer bak Erstad, og 20 stemmer foran Åm. Det er 23 dager igjen å stemme.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer