Ukategorisert

Har du satt av 10.april?

Da er det nemlig markering mot datalagringsdirektivet i Oslo – og andre steder. Høyres Torbjørn Røe Isaksen er konferansier.

Blant appellantene er Bård Vegard Solhjell (parlamentarisk leder for SV), Trine Skei Grande (parlamentarisk leder for Venstre), Aslak Sira Myhre (daglig leder for Litteraturhuset), Tage Pettersen (fylkesleder Østfold Høyre).

Arrangementet foregår på Eidsvolls plass, foran Stortinget, fra 1130 – 1300.

Du finner mer informasjon om arrangementet på Facebook.

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Leirbag
Leirbag
12 years ago

«Da er det nemlig markering mot datalagringsdirektivet i Oslo – og andre steder. Høyres Torbjørn Røe Isaksen er konferansier.»

Hvilke andre steder, og når? Jeg finner kun samme info på den facebook-siden som ligger her.

Og det faktum at folk bruker facebook til å «spre» informasjon er så tragikomisk at jeg griner. Folk er imot DLD, men bruker facebook? Er ikke det litt som å sikte på tavla, men treffe foten sin?

Og en annen ting, selv om det kanskje virker som om de fleste har facebook, så er ikke det tilfelle. Det gjør det enda mer tragisk.

Pleym
Pleym
12 years ago

Leirbag. Jeg lenket også til StoppDLDs egen side om arrangementet.

På Facebook kan du selv redigere hvem som skal få tilgang til info om deg.

Det kan du ikke med DLD.

Leirbag
Leirbag
12 years ago

Jeg bare påpekte ironien i at folk som bruker facebook er så engasjert i å stanse DLD, da all informasjon som enhver oppgir om seg selv på facebook, sendes til en server i USA, prossesseres og lagres. Dette uavhengig av hvilken setting en har på profilen sin. Så over til det første poenget, selv på den Stopp DLD-siden finner jeg kun informasjon om en markering i Oslo. Ja, og så dette da «Dersom du som lese dette ikkje bur i Oslo, men har lyst å arrangere Stopp DLD-markering i di eiga kommune, vil vi meir enn gjerne hjelpe til så… Read more »

Pleym
Pleym
12 years ago

Jeg vet at det skal være markering flere steder, og skal forsøke å skaffe info slik at jeg kan legge den ut her.

StoppDLD baserer seg på frivillighet.

FrPs holdning mot direktivet ligger fast, ifølge Siv Jensen. I Høyre er saken ikke avgjort.

Dette er en sak der du og jeg har en sjanse til å påvirke utfallet. Er du mot direktivet bør du benytte den sjansen.

Leirbag
Leirbag
12 years ago

Det ligger sikkert masse informasjon på facebook rundt det, men da jeg ikke er en bruker av facebook er det vanskelig for meg å søke rundt der.

Om du derimot har noe informasjon omkring demonstrasjoner på sørlandet (Mandal, Arendal, Kr.sand osv), så er jeg svært interessert.

trackback
12 years ago

[…] lørdag. Liberaleren har omtalt demonstrasjonen som skal være i Oslo 10.april. Det skal også være demonstrasjon i Bergen. Les mer […]

Fra arkivet