Ukategorisert

Skatt er moro!

Ihvertfall når rosabloggerne tar skattedebatten. I forrige uke ble det kjent at Skatteetaten har begynt å gå Voe, Ida Wulff og andre som omtaler lipgloss, shampo og siste nytt innen streetwear, efter i sømmene.

Naturligvis måtte skattejegerne komme til bloggerne, også. Det skal skattes av alt! Det finnes en skatteregel for alt.

De som roper om nivået i norsk skole kan kanskje få et gratispoeng eller 90, hvis de leser skattedebatten på bloggen til Ida Wulff. Kunnskapsnivået om skatt er ikke så veldig høyt, for å si det mildt. Paul Chaffey har funnet debatten i efterkant av Wulffs bloggpost underholdende. Han har gjengitt noen av kommentarene fra leserne hennes, her.

Ida Wulffs indignasjon over skattereglene finner du her.

Av og til kan det føles som en ulempe at skatten innbetales i klingende mynt istedenfor i naturalia. Jeg skulle gjerne sett skatteetatens folk gå på besøk til rosabloggerne og samle opp lipglosser, shamporester og andre morsomme gaver som skyldig skatt til staten.

Det er likevel lov å håpe at rosabloggerne nå åpner en ny front mot de mange skatter og avgifter som finnes i Norge. Kanskje vi om et stortingsvalg eller to får mange førstegangsvelgere som iverksetter et skatteopprør over stemmeseddelen.

Så kan bare skatteoppkreverne sitte der med shamporestene sine.

Hvis rosabloggerne i mellomtiden vil ha et innblikk i det ideologiske grunnlaget for skattesystemet kan de høre «Taxman» av The Beatles..

Mest lest

Arrangementer