Ukategorisert

FrP og eiendomsskatt

Fremskrittspartiet har garantert at partiet ikke skal støtte eiendomsskatt i by- og kommunestyrene.

I kommunevalgkampen hadde Fremskrittspartiet radioreklamer i store deler av landet. I spottene garanterte partileder Siv Jensen at Fremskrittspartiet ville gå imot eiendomsskatt i by- og kommunestyrene.

nettsiden ”25 grunner til å stemme til å stemme FrP”, står det i punkt 16: Forby eiendomsskatt. Den er usosial og urimelig. Likevel er det FrP-lag som har stemt for denne skatten.

Sist ut er Bamle Fremskrittsparti der kommunestyrerepresentantene, ifølge NRK, står fritt til å stemme for eiendomsskatt. Skattemotstanden i FrP gjelder tydeligvis bare i valgkamper og festtaler. Når FrP om ett år gjennomfører kampanjer mot eiendomsskatt, vil troverdigheten være minimal. I FrP er det sentrale tillitsmenn som har støttet eiendomsskatt i inneværende periode.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
JF
JF
12 years ago

Selv Liberalen skriver sverteartikler mot FrP?

Hvem faen er denne tullingen som kaller seg liberalist?

Liberalen har mer og mer blitt en Høyre-avis…

Pleym
Pleym
12 years ago

Ingen hadde blitt mer fornøyd enn oss i redaksjonen om Høyre hadde erklært tilslutning til Liberalerens synspunkter. Da hadde bl.a datalagringsdirektivet vært dødt og maktesløst 🙂

JS.
JS.
12 years ago

Nå skal jo ikke Liberaleren være en partiavis for FRP (eller noe andre) og hvis FRP går i mot viktige liberalistiske prinsipper så er det på sin plass av Liberaleren å påpeke og kritisere dette.

tthoro
tthoro
12 years ago

Det er dessverre lenge siden FrP forlot en liberalistisk linje, så at Liberaleren kritiserer dem for slike saker er helt på sin plass.

Fra arkivet