Ukategorisert

FrP og eiendomsskatt

Fremskrittspartiet har garantert at partiet ikke skal støtte eiendomsskatt i by- og kommunestyrene.

I kommunevalgkampen hadde Fremskrittspartiet radioreklamer i store deler av landet. I spottene garanterte partileder Siv Jensen at Fremskrittspartiet ville gå imot eiendomsskatt i by- og kommunestyrene.

nettsiden ”25 grunner til å stemme til å stemme FrP”, står det i punkt 16: Forby eiendomsskatt. Den er usosial og urimelig. Likevel er det FrP-lag som har stemt for denne skatten.

Sist ut er Bamle Fremskrittsparti der kommunestyrerepresentantene, ifølge NRK, står fritt til å stemme for eiendomsskatt. Skattemotstanden i FrP gjelder tydeligvis bare i valgkamper og festtaler. Når FrP om ett år gjennomfører kampanjer mot eiendomsskatt, vil troverdigheten være minimal. I FrP er det sentrale tillitsmenn som har støttet eiendomsskatt i inneværende periode.

Mest lest

Arrangementer