Ukategorisert

– Feigt av Høyre ikke å ta stilling til DLD

Lars-Henrik Paarup Michelsen, leder i Stopp Datalagringsdirektivet, er skuffet etter at Høyres landsmøte ikke ville si et klart nei til datalagringsdirektivet.

–Å ikke ta stilling til datalagringsdirektivet er feigt av et parti med regjeringsambisjoner. Det er ikke mange politiske saker som har blitt debattert så grundig av offentligheten som nettopp datalagringsdirektivet. Jeg hadde forventet at Høyre klarte å ta standpunkt i denne viktige saken, sier leder av Stopp Datalagringsdirektivet, Lars-Henrik Paarup Michelsen.

Paarup Michelsen mener likevel at landsmøtedebatten i seg selv har avslørt hvor sterk motstanden mot datalagringsdirektivet er i Høyre.

–På mange måter er det at landsmøtet i Høyre bestemte seg for å debattere og votere over datalagringsdirektivet en halv seier for personverntilhengerne i partiet. I utgangspunktet var jo dette en sak som partiledelsen ikke ville ha debatt om, sier Paarup Michelsen.

Høringsrunde
Høyre inviterer hele partiet til å være med å behandle datalagringsdirektivet. Høringsfristen er satt til 27. august. Høringsfristen er satt til høsten 2010 slik at hele partiapparatet får muligheten til å være med på å behandle saken.

Oppsummering av høringen vil bli lagt frem for arbeidsutvalget og sentralstyret og publisert på HiT, samt sendt til alle som har gitt høringssvar. Liberaleren oppfordrer alle motstanderne av direktivet til å engasjere seg i høringsrunden.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Elin Severinsen
Elin Severinsen
11 years ago

Helt enig med hva du sier. Jeg sitter skuffet tilbake etter å hørt innleggene på landsmøtet. Hadde håpet å trodd at ledelsen forsto viktigheten av å ta en klar avgjørelse i saken.
En kan virkelig spørre hva mer skal komme UT av en utredning. Er redd dette er en “snikinnføring” av DLD, noe partiet Høyre ikke kan være bekjent av å si ja til.
“Unnavridningen” til Frank Bakke Jensen kunne han holdt seg for god til å komme med (facebook)
“Dilte” etter Erna det er de gode til, men å ta egne valg det klarte de ikke.
Gravøl idag!!!

Kardaffi
Kardaffi
11 years ago

Det er akkurat hva dette er, en snikinnføring. Grunnen til at partiledelsen ikke ville ta stilling er vel fordi de var redd for et nei, og således fant en bedre løsning. Så nå ser vi demokratiet i praksis. AP’s partiledelse pisker egne nei-motstandere til å si ja, og Høyres partiledelse prøver å finne omveier rundt sine nei-motstandere. Og jeg tør vedde på at mange AP-representanter som ble valgt inn gikk rundt og sa at DE PERSONLIG var imot DLD ved valget, og så finner folk ut nå at vedkommende ender med å måtte stemme ja fordi de frykter represalier ifra… Read more »

Fra Liberalerens arkiv