Ukategorisert

Nasjonalistiske borgere

Facebook-gruppen Lovendring- Nei til fritt valg av flagg på 17.mai, har fått stor oppslutning. Nasjonalister!

I Liberalerens redaksjon er et flagg kun et tøystykke med farger og mønstre som vekker emosjoner når det vises frem i bestemte sammenhenger og på visse dager. Definisjonen er uten tvil korrekt, basert på debatten om utenlandske flagg på 17.mai og oppslutningen i Facebook-gruppa. Debatten er uverdig, og er et eksempel på nasjonalisme av verste sort.

Flagg bør ikke være et viktig moment i feiringen av frihet og grunnloven. De som likevel vil bruke flagg, uansett mønstre og farger, skal ha rett til basert på ytringsfriheten, en frihet som mange av oss setter høyt.

Det er viktig at Norge som nasjon ikke henfaller til innadvendt nasjonalisme.

I skrivende stund har Facebook-gruppen 10 862 medlemmer.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer