Ukategorisert

Audun Lysbakken vil diskutere integrering med deg!

Audun Lysbakken vil ha dialog.

Tirsdag 18. mai inviterer barne-, likestillings- og inkluderingsminister Audun Lysbakken til folkemøte i Grieghallen. Statsråden ønsker en bred debatt om integreringspolitikken, og han vil at ulike stemmer og synspunkter kommer fram.

Møtet er i Peer Gynt-salen klokken 19:00. Liberalister, møt opp! Ikke la de fremmedfiendtlige dominere dette arrangementet.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
simonfur
12 years ago

Mail på vei til min kjære UV fylkesleder. Skal se hva UV kan få på beina! 😉 Takk for tipset

GeirAng
GeirAng
12 years ago

Dette skal liberaliserast :p

Leif Iversen
Leif Iversen
11 years ago

Hei Jeg var på «Folkemøtet» i Grieghallen. Det ble straks tydelig at dette var et arrangert propagandamøte- hvor spørsmålet om innvandring var tilakelagt-. Det begynte med skryting av alt som var gjort- samt at man skulle bli bedre. Deretter kom klagingen fra innvandrere og deres ønsker. Møtet demonstrerte tydelig at innvandringen skaper problemer! Ikke bare fordi kulturene som kommer, men også krimminaliteten- og de ulovlige innvandrerne. Disse flykningene som klager og vil forandre på sammfunnet vårt : Hvorfor ikke utruste dem med våpen (slik nordmenn ble i England) og sende dem tilbake for å kjempe og forandre på sitt eget… Read more »

Fra arkivet