Ukategorisert

Frisørsalong ønsker bevillinger

Politikerne i Harstad kan godt være litt Hårny.

Frisørsalongen Hårny har søkt om skjenkebevilling. Rådmannen er negativ og formannskapet skal behandle saken den 18.mai.

Det er synd det er en bevillingsordning for å skjenke alkohol. Eieren bør få bestemme, uten politisk innblanding, hvilket tilbud bedriften skal gi kundene. Hårny vil servere alkohol, og bør få lov til det.

Ifølge NRK vil ikke rådmannen blande konseptene frisørsalong og kafé, og det er årsaken til den negative innstillingen som er sendt formannskapsmedlemmene. For så vidt et merkelig argument ettersom rådmannen er positiv til serveringsbevilling, men motstander av skjenkebevilling.

Formannskapet i Harstad består av 9 medlemmer. Fire av representantene representerer Høyre og Fremskrittspartiet. Det betyr, selv om Høyre ikke har troverdighet i alkoholpolitikk, at det ikke er flertall for skjenkebevilling for Hårny i Harstad.

Tags:

Mest lest

Arrangementer