Notiser

Debatt i Ap?

Ronald Bye etterlyser debatt om datalagringsdirektivet i Arbeiderpartiet. Liberaleren er enig; ja til debatt!

Les innlegget som Bye har skrevet. Innlegget er publisert på Dagsavisen.no.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
11 years ago

Ny artikkel: Debatt i Ap? …

Anonym
Anonym
11 years ago

Jepp, de skal ha totalitær kontroll trumfet gjennom uten debatt. AP står jo for demokrati og menneskerettigheter i mange andre saker, men akkurat dette har de ikke behov for å diskutere. Maktarroganse på sitt verste.

Heming Olaussen
11 years ago

Jeg mener det er særlig grunn til å se på motsetningen mellom hva AP sier i SM II om personvernet, og de høringsuttalelsene som er kommet inn. Ingen personverninstanser støtter DLD. Likevel bare fortsetter Storberget som om ingenting (høringa) hadde hendt! AP må avkreves en avklaring i hva som ligger i formuleringa i Soria Moria II: «Arbeiderpartiet vil implementere direktivet FORUTSATT at det i utredningen ikke framkommer klare negative konsekvenser for personvernet. Hva skal egentlig til?

Fra arkivet