Ukategorisert

Nå bør det bli vinsalg i butikkene

Øl og vin likestilles i reglene for fradragsrett for bevertning av forretningsforbindelser, ifølge Regjeringen.no.

–Utviklingen i norske samfunnsforhold og mat- og drikkekultur har gjort denne forskjellsbehandlingen mellom øl og vin nokså utidsmessig. Det er ikke noen gode grunner til at øl og vin skal behandles ulikt som måltidsdrikke, sier finansminister Sigbjørn Johnsen, ifølge regjeringens nettsted.

Sigbjørn Johnsen bør, som en del av regjeringen, sørge for vin i butikkene. (Foto regjeringen.no.)
Sigbjørn Johnsen bør, som en del av regjeringen, sørge for vin i butikkene. (Foto regjeringen.no.)

Liberaleren er enig. Forskjellsbehandlingen har alltid vært ulogisk. Hvis Johnsen og kollegaene i regjeringen ønsker å være konsekvente, bør butikkene få selge vin. Det er, slik finansministeren helt korrekt påpeker, ingen gode grunner for at øl og vin skal behandles ulikt som måltidsdrikke.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer