5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gullstandard
11 years ago

Meget bra, Lene. Og hvor får man tak i nevnte novellesamling ?

Lene Johansen
Admin
11 years ago

Fortsatt finnes novellesamlingen bare på datamaskinen min. Sorry!

Gullstandard
11 years ago

Ach so. Husk backup. Jeg vet om doktoravhandling som ble borte…

trackback
11 years ago

[…] which is the Norwegian association for libertarians. Every summer they do a column on “books, free market culture, and stuff” and the editor, Per Aage Pleym Christensen interviewed me about book burning, which book I […]

trackback
11 years ago

[…] Thomas Havro Hansen Afshan Rafiq Håkon Haugli Vampus Jan Arild Snoen Frank Rossavik Erlend Efskind Lene Johansen Magnus Marsdal Torbjørn Røe Isaksen Are Slettan Jørn K. Baltzersen Fredrik Mellem Svein Tore […]

Fra arkivet