Notiser

Nok et miljøtap for SV

Regjeringen kommer til å si ja til å bygge kraftlinjer i Hardanger, melder Dagbladet og VG. SV har ønsket utredning av jord- og sjøkabler istedet, men har altså tapt. Grønnfarven i regjeringens politikk er snart usynlig.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vidar Moløkken
11 years ago

Ja, dette er sikkert et tap for SV. Men dette er et større tap for Norge og de som skal vokse opp her. Spesielt de som bor og lever i de berørte områdene. Kunne vi nordmenn bare slutte å sløse så vanvittig med energien, så kanskje dette kunne vært unngått.

Gullstandard
11 years ago

> Grønnfarven i regjeringens politikk er snart usynlig.

Heldigvis.

Pleym
Pleym
11 years ago

Det kan du gjerne si, men skal regjeringen måles opp mot sine løfter, er det et gedigent løftebrudd.

Regjeringspartienes velgere har grunn til å føle seg lurt.

Fra arkivet