Ukategorisert

Kyniske Røberg-Larsen

Arbeiderpartipolitikeren Bjørn Jarle Røberg-Larsen, slår et nytt slag for datalagringsdirektivet. Han bruker terrorsaken som eksempel på hvorfor vi trenger direktivet.

Røberg-Larsen er kynisk i bloggposten Terrorsaken viser at vi trenger datalagringsdirektivet.

AP-politikeren, som har verv i Hedmark Arbeiderparti, glemmer pent og pyntelig at PST har brede fullmakter når det gjelder rikets sikkerhet og terrorsaker. Han utelukker også at datalagringsdirektivet har mange smutthull. De som kan lage bomber og er villige til å ofre eget liv, vil ha små problem med å utnytte alle smutthullene i datalagringsdirektivet.

Det er også greit å minne om at de tre som er mistenkt i den omtalte saken, kun er mistenkt. Trioen er uskyldig til det motsatte er bevist.

Bjørn Jarle Røberg-Larsen = billige poeng!

8 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
11 years ago

Særdeles lettvint fra Røberg-Larsen.

IvarE
IvarE
11 years ago

@Konrad:
Som vanlig fra den fyren.
😉

Britt
Britt
11 years ago

Jeg vet ikke om han «glemmer», men han sensurerer i alle fall innlegg til bloggen sin. Mitt innlegg fikk først status «Svaret avventer godkjenning fra Sosialdemokraten.no», og ble deretter slettet. Ordlyden i innlegget var følgende: (Jeg tok en screen-capture for potensielt senere bruk): «Bjørn Jarle Røberg-Larsen, Jeg foreslår at du ser siste høringen justisministeren hadde for/med påtalemyndighetene, for da vil du eksplisitt få høre at det ER en prinsipiell forskjell (mellom DLD og nåværende prosedyre). Ang. data som skal lagres, så er dette en god del mere enn i dag. Og en vesentlig større andel av høyst privat karakter. Lagring… Read more »

Budd
11 years ago

Det er både positive og negative sider ved DLD. Klart kan det bli utnyttet, men stort sett alt vi gjør på nett kan missbrukes på en eller annen måte.
DLD kan også bidra til å ta kriminelle, men som det påpekes her så har PST ganske vide fullmakter uansett. Eneste problemet er vel at enkelte nettselskaper sletter bruker-ipers aktivitet etter 21 dager, så vidt jeg vet.

Leirbag
Leirbag
11 years ago

Undertegnede fikk også sin kommentar slettet enda Larsen hadde lagt inn en egen kommentar rett før jeg la inn min om at han kun sensurerte vekk sjikane og personangrep. Snakk om å bli tatt med buksene nede, men sålenge ingen får kommentert at han lyver i den kommentaren, så vil de som leser bloggen hans være like ignorante om akkurat det punktet. Larsen er ikke annet enn en fylkespolitiker som ønsker å klatre opp i AP-systemet. Det er utelukkende derfor han driver å ordrett siterer Jens og Jonas på nett hele tiden. For det er nemlig slik man klatrer i… Read more »

Konrad
11 years ago

Leirbag:
Ja, megafon og etterplapring, det er mitt inntrykk også, og jeg konfronterte ham med det.

Leirbag
Leirbag
11 years ago

Røberg-Larsen klarer det igjen!

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2944604.ece

«Bedre at tusenvis av norske borgere dør i terroristangrep enn at det lagres trafikkdata om telefonbruken vår?»

Om det er noen der ute som orker å diskutere med denne kronidioten på Twitter, still han et spørsmål på min vegne:

«Hvorfor har ikke tusenvis av norske borgere dødd allerede uten DLD?»

Konrad
11 years ago

Leirbag:
Nei, nå må du ikke trekke logikk inn i dette, får vondt i hodet av slikt.
http://www.5080.no/2010/07/5080-mener-uten-ap-vil-tusenvis-av-mennesker-d%c3%b8/

Fra arkivet