Notiser

Politisk test

En politisk quiz i sommervarmen.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kyle
11 years ago

Denne er herlig!
Ble som forventet ultra-liberalism

Per Aage Pleym Christensen
Editor
11 years ago

Mitt resultat, litt overraskende:

Progressive NeoLiberalism is a moderate form of Economic Liberalism.

Neoliberalism is a political philosophy and a political-economic movement beginning in the 1970s that de-emphasizes or rejects government intervention in the economy, focusing instead on achieving progress and even social justice by more free-market methods, especially an emphasis on economic growth, as measured by changes in real gross domestic product.

Progressive Neoliberalism is Neoliberalism associated with non-conforming moral values.

André
André
11 years ago

Synes ikke denne var så bra. Jeg er anarkokapitalist (vil ha statsløs / anarkistisk orden basert på fri assosiasjon og ikke-aggresjon). Det eneste jeg kan håpe på er at folk tar til seg et lignende syn så staten kan begynne å visne. På mange av spørsmåla hadde jeg ikke noe godt valg. Prøvde tre ganger, og fikk i tur: Conservatism, Neo Liberalism og, når jeg var nøyere på å svare «none of the above» når jeg ikke var helt enig i noen av valga, en miks mellom det siste og Ultra Liberalism. Alle var i midten på x-aksen og nesten… Read more »

Fra arkivet