Ukategorisert

Kvinner mistenkes for proforma ekteskap

Det er uakseptabelt at kvinner blir mistenkt for å ha inngått proforma ekteskap.

Norske kvinner som gifter seg med yngre menn, blir oftere mistenkt for proforma ekteskap. Dette ifølge Aftenposten som har publisert en artikkel om en studie som er utført.

Hvis Utlendingsdirektoratet (UDI) eller Utlendingsnemnda (UNE) har denne holdningen, er det omtrent som å si at norske kvinner lar seg utnyte av utenlandske menn. Det er en holdning som ikke er staten verdig.

Avisa Nordland har i dag en artikkel om Bodø-jenta Pia-Kristin Pettersen og mannen Gizli Ersen. Utlendingsmyndighetene mener paret har inngått proforma ekteskap. Paret inngikk ekteskap i 2007, og har i tre år kjempet for å bli trodd på at de er glade i hverandre. Gizli Ersen må forlate landet innen 11. august i år.

Kjærligheten har ingen grenser. Holdningen til norske myndigheter er forkastelig.

Mest lest

Arrangementer